1. A: How ____ you ____ in shape?
B: I walk everyday. Boşlukları uygun tamamlayınız.
A)do/yes B)are/stay C)do/go
D)are/go E)do/with

2. A: Are you trying to ____ weight?
B: Yes, I’m. I’m ____ diet drinks.
Yukarıdaki boşlukları tamamlayınız.
A)go/drinking B)lift/drinking C)lose/drinking
D)lift/drink E)lose/drink

3. How do you ____ with stress? Boşluğu tamamlayınız.
A)go B)cope C)exercise D)try E)do

4. What ____ exercise do you usually do? Boşluğunu tamamlayınız.
A)kind B)is C)cope D)kind of E)try

5. I’m on a diet. I ____ weight. Boşluğunu tamamlayınız.
A)to lose B)lose to C)try
D)try to lose E)try lose

6. I have a ____. I think I’m getting the flu. Boşluğunu tamamlayınız.
A)few B)some C)fewer D)toothache E)sore

7. When I eat shellfish, I often get ____. Boşluğu tamamlayınız.
A) the flu B)headache C)cough
D)sick E)sneeze

8.I have allergies and I ____ all the time. Boşluğunu tamamlayınız.
A)cough B)sneeze C)fewer
D)throat E)headache

9. I have cold and a sore ____. Boşluğunu tamamlayınız.
A)throat B)sick C)cough
D)flu E)sneeze

10.I have a fewer. I think I’m getting ____. Boşluğunu tamamlayınız.
A)flu B)sick C)the flu D)toothache E)sneeze

11.What do you do ____ have a bad cold? Boşluğunu tamamlayınız.
A)to B)if C)the D)have E)get

12.A: My wife loves sleeping late on the weekends. She gets up around 3:00
B: ________ ? Boşluğunu tamamlayınız.
A)Really? B)You are kidding
C)What time D)Everyday E)Dream

13.A: I have the same dream everynight.
B: ________? Boşluğunu tamamlayınız.
A)Oh B)Wow C)Oh, wow
D)Gosh E)Are you serious

14.A: I have allergies. B: ____ ! Do you ____ a lot? Boşluklarını tamamlayınız.
A)Gosh, that’s terrible / sneeze
B)serious / sneeze C)Yes / sneeze
D)I know / exercise E)Can you / nightmare

15.If you have a____ take aspirin ____ a cup of hot tea. Boşluklarını tamamlayınız.
A)yoga /with B)warm / and C)headache / and D)strees / and E)headache / with

16. I love ____ food. Boşluğnu tamamlayınız.
A)diet B)eat C)snack D)junk E)country

17.I like ____ music. What about you? Boşluğunu tamamlayınız.
A)diet B)country C)stop
D)racket E)sale

18.We need some aspirin. Could you g oto the ____ an get some?
A)tissues B)stressed C)drugstore
D)medicine E)cold

19.A: Do you have a good diet?
B: Yes, I have. I ____ eat healty food? Boşluğunu tamamlayınız.
A)never B)once a week C)extremely
D)very E)generally

20.I feel bad, I ____ a cold again. Boşluğunu tamamlayınız.
A)am B)have C)are D)do E)has

CEVAPLAR:

1.A 2.C 3.B 4.D 5.D 6.C 7.D 8.B 9.A 10.C 11.B 12.B 13.E 14.A 15.E 16.D 17.B 18.C 19.E 20.B